Diensten

Vereniging van Eigenaars

Vereniging van Eigenaars

Het beheren van Vereniging van Eigenaren (VvE's) is een aparte tak binnen de afdeling vastgoedbeheer en vereist een hoge mate van verantwoordelijkheid en discipline van de beheerder. 

Lees verder

Vastgoedmanagement

Vastgoedmanagement

Voor vastgoedmanagement is geen eenduidige definitie vastgesteld, maar voor JNS vastgoed en vve beheer geldt dat onder Vastgoedmanagement wordt verstaan; het gehele managementproces dat tot doel heeft het vastgoed zo goed mogelijk te laten renderen.

Lees verder

Administratief Vastgoedbeheer

Administratief Vastgoedbeheer

Goed administratief vastgoedbeheer is the key tot succes. Het op juiste manier administreren maakt het mogelijk om op ieder moment een vergelijk te maken met de inkomsten en uitgaven van een object. Bij JNS vastgoed en vve beheer worden de administraties nauwkeurig ingericht en worden er periodiek controles uitgevoerd.

Lees verder

Technisch Vastgoedbeheer

Technisch Vastgoedbeheer

Doordat de focus bij vastgoed vooral is gericht op administratief beheer, krijgt het technisch beheer vaak niet de juiste aandacht. Huuropbrengsten ontstaan door de verhuur van het onroerend goed. Goed technisch beheer vergroot de kans om het vastgoed voor een langere periode te verhuren wat resulteert in een beter resultaat (lees: rendement).

Lees verder

Commercieel Vastgoedbeheer

Commercieel Vastgoedbeheer

Juist in deze tijd is commercieel vastgoedbeheer van essentiële waarde. Gaan we wel of niet over tot verkoop? Pand opsplitsen in kleinere units? Hoe hoog zijn de investeringskosten bij renovatie? Wat te doen bij leegstand? Allemaal vragen waar u wellicht niet direct een antwoord op heeft.

Lees verder