Referentie:

Vereniging van Eigenaars

Het beheren van Vereniging van Eigenaren (VvE's) is een aparte tak binnen de afdeling vastgoedbeheer en vereist een hoge mate van verantwoordelijkheid en discipline van de beheerder. 

Vereniging van Eigenaars
Ik wil meer informatie

Met name op het gebied van financiën en bestuur, zijn er voor VvE's meer zaken die nauwkeurig geregeld moeten worden. Bijvoorbeeld; wie is bevoegd tot het nemen van beslissingen?  Strikt genomen heeft u te maken met heel veel eigenaren die verschillende appertementsrechten in onroerend goed hebben gekocht en het vruchtgebruik van bepaalde privegedeelten hebben.

JNS vastgoed en vve beheer heeft ruime ervaring in het opzetten van VvE's en het beheren van de administratieve en technische zaken voor VvE's. Tevens is JNS vastgoed en vve beheer sinds kort aangesloten bij de Geschillencommissie VvE Management, waarbij klachten en zakelijke geschillen onafhankelijk, snel en laagdrempelige afgewikkeld kunnen worden.  

Indien u advies wenst over uw Vereniging van Eigenaren, of bent u op zoek naar een nieuwe beheerder voor uw Vereniging van Eigenaren, bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Ga terug naar het overzicht