Verhuur

Sorteer

Business Center Vlaardingen te Vlaardingen

Op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen, strategisch goed gesitueerd qua bereikbaarheid, is het nieuwe representatieve Business Center Vlaardingen gerealiseerd.

Door optimale flexibiliteit biedt het zowel ondernemers als particulieren alle ruimte. De 9 multifunctionele hoogwaardige Business-units, te gebruiken als bedrijfsruimte, kantoor of showroom, betekenen voor ondernemers een inspirerende werkambiance. De 37 megaboxen, heel praktisch uitgevoerd met extra hoge deuren, zijn voor particulieren en bedrijven ideaal als opslag, werkplaats en hobbyruimte.

>De eigentijdse architectuur, gecombineerd met duurzame materialen, geeft Business Centrum Vlaardingen een uitstraling op niveau. Al met al vormt het nieuwe complex een welkome verrijking voor de Vergulde Hand. Deze brochure geeft u alle informatie over Business Center Vlaardingen.

James Wattweg / George Stephensonweg
3133 KJ Vlaardingen

Lees verder

(VERHUURD) te Rotterdam

Het Bedrijvenpark Rotterdam Noord-West is een modern bedrijvengebied nabij de Spaansepolder en Rotterdam Airport. Het bedrijvenpark wordt aan twee zijden ontsloten. Aan de noordzijde door een directe aansluiting op de A13 Rotterdam -Den Haag. Aan de Zuidzijde geeft de Matlingeweg via de Spaanse Polder een uitstekende verbinding met de A20. Daardoor zijn de luchthaven, het havengebied, het Westland en Hoek van Holland snel bereikbaar. Door middel van busverbindingen is het terrein ook met openbaar vervoer bereikbaar.

Melbournestraat 28a
3047 BJ Rotterdam

Lees verder